Οι παραγγελίες που καταχωρούνται επεξεργάζονται και εκτελούνται μέσα σε 1-3 ημέρες.

Για παραγγελίες αξίας 90€ και άνω, τα μεταφορικά έξοδα είναι δωρεάν για όλη την Ελλάδα, εάν είναι μικρότερη από 90 € οι χρεώσεις είναι 2,00€ για αποστολή με Courier και 10€ για αποστολή με μεταφορική.

  • Αποστολή με courier

Η παράδοση της παραγγελίας σας στη διεύθυνση που έχετε δηλώσει γίνεται εντός 1-2 εργάσιμων ημερών ανάλογα με τον προορισμό, για δυσπρόσιτες περιοχές ο χρόνος παράδοσης είναι ως και 4-5 εργάσιμες ημέρες. Σε κάθε περίπτωση η χρεώση των μεταφορικών σας εμφανίζεται αυτόματα με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

Mε COURIER δεν αποστέλλονται ογκώδη αντικείμενα, όπως κλασικά/ηλεκτρικά/stage πιάνα, και ηλεκτρονικά/ακουστικά τύμπανα κλπ.

Μετά την αποστολή της παραγγελίας σας θα λάβετε ένα e-mail επιβεβαίωσης ολοκλήρωσης και αποστολής παραγγελίας, το οποίο περιέχει τον αριθμό φορτωτικής (voucher) με το οποίο εκτελέστηκε η παραγγελία σας.

Συνεργαζόμαστε με την ΕΛΤΑ courier και μπορείτε να ελέγξετε την εξέλιξη της παραγγελίας σας στην ιστοσελίδα της ΕΛΤΑ COURIER, εισάγοντας τον αριθμό αποστολής.

Σε περίπτωση επιλογής αντικαταβολής, η επιβάρυνση είναι 3€. (Ισχύει για αγορές μέχρι 499,99€)

  • Μεταφορική

Συνεργαζόμαστε με πρακτορεία μεταφορών τα οποία μπορούν να σας παραδώσουν την παραγγελία σας εντός 1-3 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία αποστολής της.

Οι μεταφορικές εταιρείες παραδίδουν τα δέματα στο πεζοδρόμιο, έξω από το σπίτι του αγοραστή.

  • Παραλαβή από το κατάστημα

Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημά μας,  χωρίς επιπλέον χρέωση.