Πληροφορίες Πληρωμής

Έχετε στην διάθεσή σας 3 τρόπους πληρωμής:

1.Μέσω αντικαταβολής: Πληρώνετε το ποσό την στιγμή που θα παραλάβετε τα προϊόντα. Ο συγκεκριμένος τρόπος πληρωμής δεν ισχύει για αποστολές εκτός Ελλάδας.

2.Μέσω τραπεζικής κατάθεσης στον λογαριασμό της εταιρείας μας (Προσοχή: σε περίπτωση που επιλέξετε την τραπεζική κατάθεση, θα πρέπει να μας ενημερώσετε άμεσα ώστε να δεσμεύσουμε το στοκ και αφού σας απαντήσουμε θετικά, τότε μπορείτε να κάνετε την κατάθεση. Τηλ.: 2463053253, e-mail: info@paradosiakaorgana.gr)

3.Μεσω πληρωμής Paypal χρησιμοποιώντας το email: magikos@otenet.gr

Για πληρωμή μέσω αντικαταβολής το χρονικό διάστημα που απαιτείται για την εκτέλεση της παραγγελίας σας είναι από 1 έως 10 εργάσιμες ημέρες.

Για πληρωμή μέσω τραπεζικού εμβάσματος, το έμβασμα θα πρέπει να κατατεθεί σε τράπεζα εντός 3 ημερών από την ημερομηνία καταχώρησης της παραγγελίας. Πέραν αυτού του ορίου, η παραγγελία θα ακυρωθεί. Υπολογίστε γύρω στις 2-3 ημέρες από τη στιγμή της κατάθεσης για να φθάσει η τραπεζική μεταφορά στην εταιρεία. Συνακόλουθα, η παράδοση πραγματοποιείται εντός 8-10 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία πληρωμής του εμβάσματος. Το ύψος της τραπεζικής προμήθειας επιβαρύνει τον Πελάτη.

Για παραγγελίες που η παράδοση τους θα γίνει από εταιρεία μεταφορών για τον ακριβή χρόνο παράδοσης (πέραν των δέκα ημερών) θα ενημερωθείτε τηλεφωνικά ή μέσω e-mail από το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών.

Σε περίπτωση μη λήψης του δέματος στις αναφερόμενες προθεσμίες, μια έρευνα πραγματοποιείται προς τον μεταφορέα και διαρκεί ως και 15 ημέρες. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, καμία αποζημίωση ή επαναποστολή δεν θα μπορεί να λάβει χώρα.

Σε περίπτωση επιστροφής του προιόντος, τα μεταφορικά έξοδα επιβαρύνουν τον πελάτη.

Η μεταφορά των εμπορευμάτων γίνεται με την ευθύνη του πελάτη.  Η εταιρεία ουδεμία ευθύνη φέρει για οποιαδήποτε καθυστέρηση ή ζημιά που προκλήθηκε μετά την αποστολή της παραγγελίας.

Οι αποστολές πραγματοποιούνται σε συνεργασία με την εταιρεία courier “Elta courier – πόρτα πόρτα”.

Για παραγγελίες αξίας μικρότερης των 90 ευρώ τα έξοδα αποστολής είναι 2 ευρώ

Για παραγγελίες αξίας μικρότερης των 150 ευρώ τα έξοδα αντικαταβολής είναι 3 ευρώ.

Για παραγγελίες αξίας μεγαλύτερης των 90 ευρώ, τα έξοδα αποστολής είναι μηδενικά. 

Για παραγγελίες αξίας μεγαλύτερης των 150 ευρώ και σε περίπτωση πληρωμής με την μέθοδο της αντικαταβολής, τα έξοδα αντικαταβολής είναι μηδενικά. 

.  Εξαιρούνται οι χώρες εκτός Ελλάδας . Για την περίπτωση αυτή θα προηγηθεί τηλεφωνική ή γραπτή ενημέρωση από εμάς για το κόστος μεταφοράς.